На Київському морі потонули троє осіб: з них двоє дітей

У Вишгородському районі Київської області сталася трагедія на воді. Під час відпочинку на Київському водосховищі загинуло троє людей, з яких двоє дітей. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що під час відпочинку на воді втопилися двоє людей, один з яких дитина. Ще одну дитину врятували, проте  вона померла в кареті швидкої допомоги. Трагедія трапилася в неділю, 20 червня, біля селища Лебедівка Вишгородського району Київської області.

Під час відпочинку на Київському морі під водою опинилися троє людей, двоє з них, включаючи дитину віком 10 років зникли, а ще одна дитина 2017 року народження був врятований відпочиваючими, проте пізніше помер в кареті швидкої допомоги. Рятувальники почали пошуки зниклих у воді, проте за станом на ранок 22 червня, тіла не були знайдені.

Нагадаємо, що в Київській області 15 червня трапилася смертельна трагедія на воді. У Білій Церкві потонула 13-річна дівчинка, яка намагалася врятувати подругу. Згідно з повідомленням правоохоронців, водолази знайшли тіло загиблої дівчини в 100 метрах від місця трагедії. У поліцію надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на річці Рось пропала неповнолітня.

Було встановлено, що компанія дівчат у віці від 12 до 14 років відпочивала біля річки, а нікого з дорослих не було поруч. Згодом діти пішли купатися і одна з дівчаток почала тонути. Дві подруги кинулися на допомогу, врятована дісталася до берега і помітила, що її подруга пропала.

За фактом загибелі неповнолітньої було відкрито кримінальне провадження за статтею про вбивство з позначкою про нещасний випадок.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


проктолог

22 червня 2021, 10:15

"На Киевском море утонули трое человек: из них двое детей" - как можно на море утонуть? Может все таки В Киевском море?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися