Масштабна пожежа знищила будинок у Києві (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

У Шевченківському районі Києва майже вщент згорів двоповерховий будинок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у столиці.

За даними відомства, пожежа сталася у відселеному будинку по провулку Айвазовського. Вогонь з другого поверху перекинувся на дах. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за годину.

В пожежі у будинку по провулку Айвазовського загиблих та постраждалих немає. Причини пожежі поки що невідомі. У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото наслідків пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва понівечили кілька автомобілів. Про хуліганство в поліцію повідомив очевидець. На місці події патрульні поліцейські оглянули прилеглу територію та знайшли, хто це зробив. Чоловік ховався за автомобілями. Заявник впізнав порушника. Затриманого передали слідчим. В Патрульній поліції Києва оприлюднили фото понівечених автівок.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли труп вбитого чоловіка. Очевидець заявив в поліцію про те, що біля сміттєвих баків виявив скривавленого чоловіка без ознак життя. Патрульні почали пошуки вбивці. Подробиці — за посиланням.

Дивіться фото, як в пожежі під Києвом вщент згоріли автомобілі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися