У Києві дівчина розбилася після падіння з 20 поверху (Фото)

У Подільському районі столиці на вулиці Сергія Данченка трапилася смертельна трагедія. З вікна багатоповерхового будинку випала молода дівчина, яка загинула на місці від отриманих травм. Про це повідомили в Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Трагедія трапилася 22 червня, дівчина, якій, за словами очевидців, було близько 25 років, випала з вікна 20 поверху. Медики, які прибули на місце події лише констатували миттєву смерть. На місці працювали криміналісти та слідчо-оперативна група, які встановлять причини та обставини трагічної загибелі.

Нагадаємо, що у Вишгородському районі Київської області сталася трагедія на воді. Під час відпочинку на Київському водосховищі загинуло троє людей, з яких двоє дітей.

Повідомляється, що під час відпочинку на воді втопилися двоє людей, один з яких дитина. Ще одну дитину врятували, проте вона померла в кареті швидкої допомоги. Трагедія трапилася в неділю, 20 червня, біля селища Лебедівка Вишгородського району Київської області.

Під час відпочинку на Київському морі під водою опинилися троє людей, двоє з них, включаючи дитину віком 10 років зникли, а ще одна дитина 2017 року народження був врятований відпочиваючими, проте пізніше помер в кареті швидкої допомоги. Рятувальники почали пошуки зниклих у воді, проте за станом на ранок 22 червня, тіла не були знайдені.

Також в Білій Церкві потонула 13-річна дівчинка, яка намагалася врятувати подругу. Згідно з повідомленням правоохоронців, водолази знайшли тіло загиблої дівчини в 100 метрах від місця трагедії. У поліцію надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на річці Рось зникла неповнолітня.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися