Вирізав серце і легені: вибух у будинку під Києвом влаштували для приховування вбивства (Фото)

Причиною підпалу і подальшого вибуху в житловому будинку в Білогородці Київської області стала спроба приховування жорстокого вбивства з вирізанням внутрішніх органів. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Після прибуття на місце події в п'ятиповерховому будинку в селі Білогородка Бучацького району правоохоронці виявили труп чоловіка, який загинув не в результаті пожежі, а через нанесення тяжких тілесних ушкоджень, згідно з висновками судмедексперта.

Загиблому чоловіку перерізали горло, після чого завдали три удари ножем у груди, вирізавши серце і частину легенів. Підозрюваного у вбивстві вже затримали. Затриманим виявився моряк 1978 року народження, який проживає неподалік. Відомо також, що він має сім'ю, яка проживає в Севастополі на території тимчасово окупованого Криму.

На цей момент підозрюваний перебуває в СІЗО, йому готують підозру за статтями про умисне вбивство та умисне знищення майна загальнонебезпечним способом.

Нагадаємо, що в Подільському районі столиці на вулиці Сергія Данченка трапилася смертельна трагедія. З вікна багатоповерхового будинку випала молода дівчина, яка загинула на місці від отриманих травм.

Трагедія трапилася 22 червня, дівчина, якій, за словами очевидців, було близько 25 років, випала з вікна 20 поверху. Медики, які прибули на місце події лише констатували миттєву смерть. На місці працювали криміналісти та слідчо-оперативна група, які встановлять причини та обставини трагічної загибелі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися