У Києві серійний маніяк душив ременем і ґвалтував жінок

Столичний суд засудив до десяти років позбавлення волі серійного насильника, який нападав на своїх жертв в Голосіївському районі Києва протягом 2017 року. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що чоловік зґвалтував двох жінок, а ще трьом вдалося втекти від нього. Він вибирав схожих між собою молодих жертв,  підходив ззаду і починав душити ременем. Потім він переміщував дівчат в лісосмугу, де здійснював над ними насильницькі дії.

Прокурор наполягав на максимальний термін ув'язнення для насильника, які свою провину не визнав і заперечував причетність до злочинів. Голосіївський районний суд визнав чоловіка винним у злочинах і призначив йому максимальне покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

У Києві затримали трьох місцевих жителів, які в період між 15 серпня і до 19 вересня 2020 року жорстоко знущалися і катували бездомних, а також убили одного з них. Повідомляється, що зловмисники вночі проникали в покинутий будинок на вулиці Обсерваторній в Шевченківському районі столиці, де бездомні облаштували собі тимчасовий нічліг. Спершу чоловіки представлялися співробітниками поліції, після чого розпилювали в очі перцевий газ і жорстоко били жертву руками, ногами, дерев'яною битою або цеглою.

Весь процес знущань вони знімали на відео, після чого викладали в Telegram-каналі. Від дій зловмисників постраждало троє людей. Коли слідчі вивчали відеозаписи з конфіскованих телефонів, то прийшли до висновку, що підозрювані причетні до вбивства ще одного бездомного чоловіка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися