Окупанти атакували вночі Київщину: наслідки обстрілу

Повітряна тривога тривала понад три години

У ніч на 10 березня російські війська здійснили напад на Україну за допомогою дронів-камікадзе типу Shahed. Системи протиповітряної оборони працювали й в Київській області. Зазначено відсутність ударів по житловому фонду та важливій інфраструктурі.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Тривога оголошувалася двічі та тривала понад три години. В одному з населених пунктів у приватному будинку вибуховою хвилею пошкоджені вікна на другому поверсі. 

Дякую нашим силам ППО. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури  не зафіксовано. Постраждалі відсутні. Оперативні служби продовжують роботу щодо фіксації наслідків нічної атаки ворога. Звертаюсь до кожного жителя області – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких. Під час небезпеки перебувайте в укриттях, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав, що у Бориспільському районі Київщини триває будівництво укриття на території Іванківського ліцею. Нове укриття загальною площею 1030 м² розраховане на одночасне перебування 305 осіб. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися