На Київщині гасили масштабну пожежу (ВІДЕО)

Впродовж двох вихідних днів рятувальники області ліквідували 136 осередків пожеж

Київські рятувальники ліквідували масштабне загоряння трав’яного настилу. 10 березня до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Велика Бугаївка, за межами населеного пункту.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області. 

На місце події виїхали рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Васильків та 49-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Калинівка. По прибуттю рятувальників встановлено, що горить трав’яний настил. Пожежу ліквідовано о 21:40 на площі 2,9 га. До гасіння пожежі було залучено 4 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу.

Тільки впродовж двох вихідних днів рятувальники області ліквідували 136 осередків пожеж в екосистемах на загальній площі 67 га.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що горіння сухої рослинності – процес некерований. Досить швидко незначне займання може перерости у масштабну пожежу. Тож, якщо ви раптом помітили вогонь, не зволікайте та терміново телефонуйте до Служби порятунку за номером "101", - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, на території Київської області запровадили дуже важливу сезонну заборону — йдеться про великі штрафи за спалювання сухої трави.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися