На Київщині у квартирі ледь не згоріли діти (ФОТО)

Діти були без нагляду батьків

На Київщині із задимленої квартири врятовано двох діточок та їх пухнастого улюбленця. 11 березня надійшло повідомлення про пожежу у селищі Макарів на вулиці Проєктній.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області. 

Прибувши, рятувальники встановили, що задимлено 5-й поверх багатоквартирного житлового будинку. Включившись в ланку та піднявшись на 5-й поверх, фахівці Служби порятунку побачили біля одної з дверей місцевих мешканців, які намагались відчинити вхідні двері. Їх евакуювали. Двері деблокували.

Обстеживши приміщення, знайшли на балконі двох неповнолітніх дітей 2012 і 2021 років народження, і одразу винесли їх і передали  лікарям "швидкої". Діти були дуже налякані та надихались чадним газом. Також рятувальники винесли на повітря непритомного кота, якого вдалось "відкачати".

Пожежу ліквідували о 13:37, після чого з’явилась мати дітей. Вона не стала коментувати те, що діти були без нагляду і свою відсутність. А малечі пощастило, що їх крики на допомогу почули небайдужі сусіди і зателефонували на "101", - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, київські рятувальники ліквідували масштабне загоряння трав’яного настилу. 10 березня до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Велика Бугаївка, за межами населеного пункту.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися