На Київському морі припинили пошуки чоловіка, який потонув разом зі своїми дітьми

Рятувальники Київської області перевели в пасивний режим операцію з пошуку тіла загиблого чоловіка, який потонув разом зі своїми дітьми в Київському морі. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні.

Пошукові роботи були завершені 23 червня, оскільки чоловік потонув ще 20 червня разом з дітьми біля селища Лебедівка у Вишгородському районі Київської області. Трагедія трапилася під час відпочинку на воді. Районна комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення про переведення пошукових робіт в пасивний режим.

Нагадаємо, що 20 червня в Київському морі потонули двоє осіб, одним з яких була дитина. Ще одна дитина померла в катері швидкої допомоги. Подружжя з двома дітьми плавали на надувних матрацах, коли раптово піднявся вітер, який почав забирати їх від берега. Врятувати вдалося тільки жінку.

Тіло другої дитини - 10-річної дівчинки рятувальники знайшли ввечері 22 червня. Пошуки батька загиблих на воді дітей тривають. Відомо, що чоловік 1985 року народження. Трагедія сталася на Київському водосховищі, поблизу села Лебедівка. Тіло старшої дівчинки знайшли поблизу села Козаровичі. Матрац віднесло на 750 метрів від берега, де свідки бачили його вже порожнім, просто перевертає на хвилях.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.

Джерело: https://www.dsns.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися