Смертельні пожежі сталися у Київській області (ФОТО)

У вогні загинуло кілька людей

У Київській області сталися кілька пожеж, в яких загинули люди. Як передають "Коментарі", про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

У Фастівському районі Київської області вночі загорівся житловий будинок. Пожежа сталася в селі Томашівка по вулиці Пшенична. Вогонь загасили за півтори години. Житловий будинок вщент згорів. На місці пожежі знайшли тіла двох загиблих чоловіків. Причина надзвичайної події поки що невідома.

В Обухівському районі Київської області вночі вщент згорів гараж. Пожежа сталася в місті Васильків по вулиці Нова. Спочатку загорілась крівля. Вогонь гасили понад годину. Приватний гараж площею 48 квадратних метрів вщент згорів. Під час гасіння вогню рятувальники знайшли тіло загиблої невстановленої особи. Державна служба з надзвичайних ситуацій оприлюднила фото з місця смертельної пожежі.

У Києві вщент згорів одноповерховий металевий гараж. Столичні рятувальники гасили пожежу у Дніпровському районі. Горіла металева будівля по вулиці Петра Вершигори. Вогонь охопив площу у 60 квадратних метрів. Загасити пожежу вдалося за годину. Постраждалих немає. Причина пожежі поки що невідома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області чоловік вбив знайомого та два роки ховав його тіло у власному будинку. Подробиці — за посиланням.

Читайте також про смертельну ДТП у Києві на Кільцевій дорозі.

Джерело: https://kv.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися