На Київщині сталася смертельна пожежа: загинула дитина (ФОТО)

В одній кімнаті знайшли кілька загиблих

На Київщині сталася смертельна пожежа, в якій загинули матір та її 7-річний син. 27 березня, близько третьої години ночі, до поліції надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Гоголів.

Про це повідомляє столична поліція. 

На місце одразу виїхали правоохоронці, рятувальники та медики. На жаль, під час ліквідації пожежі співробітники ДСНС виявили в одній із кімнат тіла двох осіб: 40-річної жінки та її малолітнього сина. Інші члени родини, а саме 13-річна дівчинка та 18-річний хлопець госпіталізовані до Броварської лікарні. Попередньою причиною загорання приміщення стало коротке замикання електропроводки, внаслідок її несправності. Слідчі Броварського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування. Наразі правоохоронці призначили відповідні експертизи. Слідство триває.

Поліція Київщини вкотре застерігає: вчасно обслуговуйте та перевіряйте системи опалення, газові прилади, та вентиляції! Дбайте про життя і здоров’я своє та близьких людей, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва рятувальники ліквідували пожежу на СТО. 10 березня об 11:33 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Голосіївській.



Читайте также