Загинув миттєво: в центрі Києва чоловік розбився після падіння з вікна (Фото)

У Києві на Хрещатику сталася смертельна трагедія - чоловік загинув після падіння з вікна багатоповерхового будинку біля Європейської площі. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що близько 15:30 24 червня в поліцію надійшов дзвінок з повідомленням про те, що чоловік випав з вікна багатоповерхівки на Хрещатику. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції, а також медики, які констатували миттєву смерть чоловіка.

Згідно з попередніми даними, чоловік випав з вікна квартири на 7 поверсі, слідчо-оперативна група встановлювала обставини і причини трагедії, а також спілкувалася зі свідками і очевидцями. Подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського відділення поліції. Після проведення слідчих дій йому дадуть правову кваліфікацію.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці сталося жорстоке вбивство, 61-річний чоловік зарізав свого 41-річного сина після сварки, яка переросла в різанину. У травні 2020 року на Оболонському проспекті в Києві між 61-річним чоловіком та його сином виник сильний конфлікт, який став результатом ударом ножа в груди з боку батька, виявився фатальним.

З огляду на силу удару, він виявився смертельним, попри це, батько спокійно залишив помирати сина і відправився випивати зі своїм другом. П'янка тривала досить довго, враховуючи той факт, що підозрюваний був затриманий в тій же квартирі, де він випивав з товаришем.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися