Під Києвом чоловік втопився в річці: його тіло дістали рятувальники (Фото)

У Білій Церкві Київської області рятувальники дістали з річки Рось тіло потонулого чоловіка, яке виявили на вулиці Запорізька. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Повідомляється, що ввечері 24 червня оперативно-диспетчерська служба Білоцерківського району отримала повідомлення від співробітників національної поліції про те, що на річці Рось виявлено тіло чоловіка на вулиці Запорізька.

На місце подій прибув черговий караул третьої рятувальної частини Білій Церкві, по прибуттю співробітники ДСНС виявили тіло чоловіка без ознак життя, яке було в річці. За допомогою гумового човна і рятувальної мотузки, рятувальники доставили тіло загиблого на берег.

Під час надання допомоги були залучені одна одиниця техніки та троє осіб особового складу. Тіло загиблого передали співробітникам поліції для встановлення особи, а також причин і обставин трагедії.

Нагадаємо, що в Києві на Хрещатику сталася смертельна трагедія - чоловік загинув після падіння з вікна багатоповерхового будинку біля Європейської площі. Повідомляється, що близько 15:30 24 червня в поліцію надійшов дзвінок з повідомленням про те, що чоловік випав з вікна багатоповерхівки на Хрещатику. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні і слідчо-оперативна група Печерського управління поліції, а також медики, які констатували миттєву смерть чоловіка. Згідно з попередніми даними, чоловік випав з вікна квартири на 7 поверсі

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися