У Києві сталася жахлива аварія (ФОТО)

ДТП зі смертельним наслідком

У Києві поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій загинула жінка. Водій автомобіля "Шевроле" зіткнувся із задньою частиною напівпричепа вантажівки "Вольво". Внаслідок автопригоди загинула пасажирка "Шевроле".

Про це повідомляє столична поліція. 

Сьогодні, 15 квітня вранці, на вулиці Дніпровській сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. На місце події прибула слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичної поліції.

Попередньо правоохоронці встановили, що 86-річний водій автомобіля "Шеврове" допустив зіткнення із задньою частиною напівпричепа вантажного автомобіля "Вольво". Внаслідок автопригоди 85-річна пасажирка "Шевроле" отримала травми не сумісні з життям та загинула на місці. Прилад драгер показав, що водій легковика був тверезий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, у Києві чоловік влаштував ДТП у стані алкогольного сп’яніння, серед потерпілих 7-річна дитина. Слідчі повідомили про підозру водію автомобіля Ford Mustang.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися