На Київщині чоловік трагічно загинув під колесами потяга

Чоловік йшов спиною до потяга в навушниках

Поліція Київщини розслідує загибель 29-річного чоловіка під колесами потяга у Вишневому. 14 квітня зателефонували очевидці та повідомили про те, що молодий чоловік загинув під колесами пасажирського потяга.

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Правоохоронці попередньо встановили, що 29-річний житель села Крюківщина йшов спиною до потяга в навушниках та не реагував на звукові сигнали, які подавав машиніст. Водій застосував екстрене гальмування, однак зіткнення уникнути, на жаль, не вдалося. За фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту слідчі проводять досудове розслідування. 

Поліція Київщини нагадує: залізничний транспорт - зона підвищеної небезпеки. Важливо памʼятати, що переходити залізничну колію необхідно лише у встановленому місці, переконавшись у відсутності потяга! Бережіть своє життя, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у Києві поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій загинула жінка. Водій автомобіля "Шевроле" зіткнувся із задньою частиною напівпричепа вантажівки "Вольво". Внаслідок автопригоди загинула пасажирка "Шевроле".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися