У Києві ускладнений рух через ДТП: подробиці

Де у Києві виникли проблеми на дорозі

У патрульній поліції Києва звернулися до учасників дорожнього руху з попередженням, повідомляє портал "Коментарі".

“У зв'язку з ДТП на проспекті Берестейському, ускладнений рух транспорту у напрямку центральної частини міста. Патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху на місці події”, - йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Учасників дорожнього руху просять врахувати вказану інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.


Нагадаємо, що сьогодні набули чинності зміни до правил дорожнього руху - скасували сезонність використання ближнього світла фар чи денних ходових вогнів. З 1 травня водії повинні вмикати їх за межами населених пунктів цілий рік. 

Така новація пояснюється тим, що за даними Європейського дослідницького інституту з безпеки дорожнього руху, використання денних ходових вогнів може зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод у світлу частину доби на 10-15%.

За порушення вказаного правила покарання лишається незмінним. Який розмір штрафу передбачений, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почали активно ремонтувати дороги та тротуари й роботи з будівництва виконуються відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктно-кошторисної документації. Проте вартість один квадратний метр асфальтобетонного покриття та покриття тротуарів в установі назвати не можуть. 

В адміністрації зазначають, що при формуванні конструкції дорожнього одягу на тротуарній частині, конструкції основи та типу покриття з ФЕМ визначається індивідуально для кожної вулиці, з урахуванням архітектурних та історичних особливостей.

Детальніше про організацію та проведення ремонту столичних доріг, можна за посиланням.


Читайте также