Прогулянка ледь не призвела до трагедії: що сталося на Київщині (ВІДЕО)

Дитина впала з висоти на недобудові

Прогулянка недобудовою для дитини ледь не завершилася трагедією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Київській області.

У ДСНС розповіли, що у середу, 8 травня, о 20:14 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про необхідність  надання допомоги підлітку у м. Переяслав по вул. Петропавлівська.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що під час прогулянки недобудовою, дівчина 2008 року народження, через необережність впала орієнтовно з 9 поверху будівлі на 7 поверх.

“Рятувальники на ношах транспортували потерпілу до  автомобіля екстреної медичної допомоги з попереднім діагнозом – закритий перелом тазу. Деталі події  встановлюються”, - повідомили у ДСНС.

посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців Київської області попередили про два небезпечні явища. Йдеться про надзвичайну пожежну небезпеку та заморозки на грунті. Детальніше про погодні умови в Києві та Київській області читайте за посиланням.

Також у середу, 8 травня, у Бучанському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода - є загиблі. Прибувши на місце пригоди рятувальники встановили, що ДТП сталась за участю двох вантажних та одного легкового автомобіля. Детальніше про обставини аварії можна дізнатися за посиланням.


Читайте также