Батько вбив сина: деталі трагедії на Київщині (ФОТО)

Щоб приховати злочин, батько розчленував тіло сина

Мешканця Київщини суд визнав винним у вбивстві власного сина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури. 

У суді прокурори довели, що в селищі Білогородка в ніч з 24 на 25 вересня у приватному садовому будинку між батьком та сином на ґрунті довготривалих неприязних стосунків під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт. У ході сварки батько завдав ударів по голові сина руками, після чого останній не подавав ознак життя.

Щоб приховати свій злочин, чоловік розчленував тіло потерпілого кухонним ножем - відсік голову від тулуба. 

“Надалі, на власному автомобілі перемістив тулуб вбитого до лісопосадки на території Білогородської територіальної громади. Голову сина він сховав у чагарниках неподалік від житлового комплексу в с. Софіївська Борщагівка”, - пояснили у прокуратурі.

Чоловіку призначили покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили громадянин перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, що у Подільському районі киянин застрелив собаку сусідки - слідчі повідомили про підозру.

Щодо обставин події у поліції розповіли, що перебуваючи у власній оселі, порушник тричі прицільно вистрілив у бельгійську вівчарку, яка знаходилась на сусідньому подвір’ї. Внаслідок отриманих травм тварина померла. За скоєне правопорушення чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Що стало причиною вбивства собаки, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зловмисник підпалив автомобіль. Детальніше про обставини події можна дізнатися тут


Читайте также