Мешканців Київщини попередили про гучні звуки вдень та вночі (ОНОВЛЕНО)

До мешканців області звернулися з проханням

Мешканців Київській області попередили про можливі гучні звуки, повідомляє портал "Коментарі".

У Київській обласній військовій адміністрації зазначили, що у Вишгородському районі можливо чути звуки вибухів. “На території району сьогодні, 14 травня, проводяться роботи з ліквідації вибухонебезпечних предметів. Через це може бути гучно”, - наголосили у Київській ОВА. 

До жителів області звернулися з проханням зберігати спокій, бути обачними та довіряти інформації лише з офіційних джерел.

У Бучанській міській раді попередили мешканців громади про можливі гучні звуки вдень та вночі. 

“Із 14.05 по 16.05 для військовослужбовців проведуть планові заняття. Вони відбуватимуться у денний та нічний час. Така підготовка може супроводжуватися гучними звуками”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Жителів громади просять зберігати спокій та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. 

“Усі необхідні засоби безпеки для цивільного населення були вжиті командуванням військової частини”, - наголосили у міській раді.

Також у КОВА попередили, що 14 травня до 19:00 в Ольшаницькому родовищі гранітів, що в Рокитнянській селищній територіальній громаді, будуть проводитися вибухові роботи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центральній частині Києва та у м. Буча Київської області будуть запроваджені обмеження руху транспорту. У Київській міській державній адміністрації зазначили, що у вівторок, 14 травня з 10:00 до 16:00 короткочасно обмежуватимуть рух транспорту в тунелі під Поштовою площею в напрямку Подолу.

В Управлінні державної охорони України повідомили, що 14-15 травня можливі обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва

Також у Бучанській міській раді попередили, що з 13 травня буде тимчасово обмежено рух транспорту по вулиці Захисників України у Бучі.

Про причини та терміни обмеження руху транспорту читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися