Масштабні обмеження руху транспорту анонсували у Києві та Київській області

Причини обмеження руху транспорту в Києві та області

У центральній частині Києва та у м. Буча Київської області будуть запроваджені обмеження руху транспорту, повідомляє портал “Коментарі”. 

У Київській міській державній адміністрації зазначили, що у вівторок, 14 травня з 10:00 до 16:00 короткочасно обмежуватимуть рух транспорту в тунелі під Поштовою площею в напрямку Подолу. У комунальній корпорації “Київавтодор” пояснили, що обмеження повʼязані з очищенням зливоприймальної системи.

“Комунальна корпорація перепрошує за тимчасові незручності та просить водіїв бути обачними на дорозі”, - звернулися до учасників дорожнього руху.

В Управлінні державної охорони України повідомили, що 14-15 травня можливі обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва у зв’язку з проведенням охоронних заходів.

У Бучанській міській раді попередили, що з 13 травня буде тимчасово обмежено рух транспорту по вулиці Захисників України у Бучі.

“У зв'язку з аварійно-відновлювальними роботами на водогоні, заміною дорожнього покриття та каналізаційних люків, ділянка дороги від перехрестя з Інститутською та Нове Шосе буде перекритою орієнтовно до 13 червня 2024 року”, - йдеться у повідомленні.

Проїзд перехрестям (перетин вул. Захисників України) буде дозволено по вулицях Михайловського, Шевченка та Ковальського.

“Плануйте свій маршрут завчасно та користуйтеся альтернативними шляхами: вулицями Лісова, Сілезька, Мудрого, Яснополянська і Тячівська”, - порадили у міській раді.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з понеділка, 13 травня, обмежили рух транспорту від вул. Миколи Трублаїні до зупинки громадського транспорту “Південна Борщагівка”. Детальніше про обмеження проїзду у Києві читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися