У Києві штрафують за перевищення швидкості: які штрафи діють (ФОТО)

Які штрафи встановлені за перевищення швидкості

Патрульна поліція Києва продовжує виявляти прихильників швидкісної їзди,  повідомляє портал "Коментарі".

У поліції наголосили, що щодня патрульні здійснюють контроль за дотриманням водіями швидкісного режиму. Для цього використовують прилад TruCam. Контроль здійснюється на тих ділянках дороги, де найчастіше трапляються автопригоди із небезпечними наслідками.

“Зокрема, інспектори виявляють водіїв, які перевищують допустиму швидкість більш ніж на 50 кілометрів за годину. Поліцейські притягають порушників до адміністративної відповідальності та проводять з ними профілактичні бесіди щодо дотримання ПДР”, - повідомили в поліції.

Також водіям нагадали, що за перевищення швидкості передбачений штраф:

  • за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 20 кілометрів за годину) КУпАП — 340 гривень;

  • за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 50 кілометрів за годину) КУпАП — 1700 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центральній частині Києва та у м. Буча Київської області запроваджені обмеження руху транспорту.

У Київській міській державній адміністрації попередили, що у вівторок, 14 травня з 10:00 до 16:00 планують короткочасно обмежувати рух транспорту в тунелі під Поштовою площею в напрямку Подолу. 

В Управлінні державної охорони України повідомили, що 14-15 травня можливі обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва у зв’язку з проведенням охоронних заходів.

У Бучанській міській раді попередили, що з 13 травня буде тимчасово обмежено рух транспорту по вулиці Захисників України у Бучі.

Про причини обмеження руху транспорту читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися