На кладовищах Києва у поминальні дні орудували хулігани: що сталося (ФОТО)

На кладовищах розбили пам'ятник та зламали хрест

У поминальні дні на кладовищах Києва буди зафіксовані та припинені хуліганські дії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КО “Муніципальна охорона”.

“Співробітники КО “Муніципальна охорона” забезпечували правопорядок на столичних кладовищах. Водночас задокументовані випадки порушення публічного порядку на київських цвинтарях у Дарницькому районі столиці”, - йдеться у повідомленні. 

У комунальній організації зазначили, що під час несення служби до муніципалів звернувся чоловік за допомогою. Він повідомив, що бачив, як невідомий розбивав пам'ятник. Муніципали перевірили отриману інформацію та за місцем скоєння правопорушення виявили киянина, 1976 року, який розтрощував надгробну плиту. Співробітники припинили хуліганські дії, а на місце події викликали працівників поліції та адміністрацію кладовища. 

Інший інцидент трапився на міському  кладовищі по вулиці Стеценка. Там до муніципалів звернулися відвідувачі та повідомили, що невідомий з ознаками сп'яніння ламає хрест.

“Зреагувавши на виклик, муніципали швидко знайшли місце правопорушення, де виявили чоловіка, схожого за описом, та залишки зламаного хреста. Далі співробітники Муніципальної охорони викликали поліцейських, правопорушника доставлено до Подільського управління поліції”, - повідомили в організації. 

Нагадаємо, що поліція анонсувала посилені перевірки на кладовищах у поминальні дні

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розшукують молодого чоловіка. Він поїхав на роботу до Києва та не повернувся.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися