У Києві ще одну вулицю залило водою: що сталося (ФОТО)

Автотранспорт рухається проїжджою частиною у звичайному режимі

У понеділок, 20 травня, ще одну вулицю в Києві залило водою. У КП “Київтеплоенерго” розповіли про причини, повідомляє портал "Коментарі”. 

“Сьогодні, 20 травня, близько 10:30 на вул. Шота Руставелі фахівці компідприємства відкачували воду з теплокамери у зливостоки. Під час виконання робіт вода частково потрапила на дорогу. Наразі роботи з відкачування води завершені”, - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що автотранспорт рухається проїжджою частиною у звичайному режимі.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що минулого тижня сталося декілька аварійних ситуацій на столичних мережах. “Фахівці КП "Київтеплоенерго" ліквідовували пошкодження теплової мережі на вул. Архітектора Вербицького. Одразу після повідомлення про витік, комунальники знизили тиск у трубопроводах мережі. Місце пошкодження огородили”, - йдеться у повідомленні КМДА.

Також виникла аварійна ситуація на тепломережі на вулиці Антоновича. Там провалилася частина проїжджої частини через прорив мережі. 

У КМДА пояснили, що пошкодження мережі діаметром 800 мм сталось під час гідравлічних випробувань. Детальніше про аварійну ситуацію читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у Києві триває підготовка до наступного опалювального сезону. У рамках підготовки проводять гідравлічні випробування мереж. У зв'язку з проведенням робіт припиняють постачання гарячої води. У травні відключили гарячу воду у деяких районах Києва. Ознайомитися детальніше з адресами, де у травні діють обмеження гарячого водопостачання, можна за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися