Вирішив відпочити та розважитися: куди поїхав підліток та що з ним сталося (ФОТО)

Підліток надіслав телефон поштою

Днями за допомогою до працівників поліції звернулася жителька Дніпровського району. Вона повідомила, що її 15-річний син пішов з дому та не виходить на зв’язок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Заявниця повідомила, що хлопець написав матері смс та пообіцяв повернутись наступного дня, проте, за місцем проживання так і не з’явився, а свій телефон надіслав їй поштою.

“До розшуку неповнолітнього негайно приступили працівники ювенальної превенції, оперативники та дільничні офіцери поліції. Правоохоронці з’ясували, що хлопець виїхав за межі міста Києва до своїх знайомих. Спільно зі співробітниками поліції Київської області поліцейські розшукали підлітка у місті Біла Церква”, - уточнили у поліції.

Правоохоронці з'ясували, що підліток пояснив свої дії тим, що залишився у знайомих, щоб відпочити та розважитись. picture

“Поліцейські провели профілактичну бесіду з неповнолітнім задля недопущення подібних випадків у майбутньому. Протиправних дій відносно дитини не вчинялося”, - йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, що у Києві патрульні розшукали дитину, яка загубилася, та надали поради батькам. У травні в одному з районів Києва під час прогулянки загубилась дитина. Де знайшли хлопчика, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цьогоріч коштом Київського обласного бюджету придбають понад тисячу путівок для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Хто та як може отримати безплатну путівку, читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися