У пожежі на Київщині загинула родина (ФОТО)

Що стало причиною трагічної пожежі на Київщині

Поліцейські Київської області встановлюють обставини трагедії - у пожежі загинула родина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області. 

“21 травня, близько 22:00, до поліції надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Дитятки Вишгородського району. Загинуло три людини, серед них дитина”, - йдеться у повідомленні поліції. 

На місці події працювали працівники Вишгородського управління поліції Київщини, рятувальники та медики.

Очевидці розповіли правоохоронцям, що всередині палаючого будинку ймовірно перебуває подружжя разом зі своєю малолітньою дитиною. Поліцейські та рятувальники намагалися потрапити всередину будинку та врятувати родину, однак значне розповсюдження вогню та висока температура горіння унеможливило це. Дізнатися про наявність загиблих стало можливо тільки після того, як рятувальники частково локалізували пожежу. У пожежі загинула родина - 52-річний чоловік, його 46-річна дружина та їхній 9-річний син.

“За попередніми даними, причиною займання будинку могло стати необережне поводження з вогнем. Остаточні висновки, згодом, до поліції нададуть рятувальники. За фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинила загибель людей, слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України)”, - повідомили у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області батько вбив сина. Детальніше про трагічну ситуацію читайте за посиланням.


Читайте также