Національна академія внутрішніх справ закупить популярний продукт: очікувані ціни в тендері завищені

Очікувана вартість одного кілограму масла становить понад 300 гривень

Національна академія внутрішніх справ оголосила тендер на придбання вершкового масла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерним оголошенням Національна академія планує придбати 2930 кілограмів масла солодковершкового 73%, ДСТУ 4399. 

Термін поставки харчового продукту встановлені до 31 жовтня 2024 року.

Поставка товару здійснюється згідно з узгодженим із Замовником графіком, не рідше одного разу на тиждень, починаючи з 07:00 і не пізніше 16:00 відповідно до замовлень, дрібнооптовими партіями (від 10 до 50 кілограмів).

Дата оприлюднення тендеру 26 червня 2024 року.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг -  31 жовтня 2024 року. 

Очікувана загальна вартість 914 160 гривень. 

Таким чином, стартова ціна за один кілограм 312 гривень. 

В мережі інтернет середня вартість масла відповідно до вказаного ДСТУ - 245 гривень за кілограм. 

Для довідки, лікарня у Кіровоградській області закупила аналогічний харчовий продукт за ціною 185 гривень за кілограм, а на сайті Prozorro Market ціни на продукт стартують від 155 гривень за кілограм. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що національна академія СБУ купить гриль, мікрохвильову піч та холодильник для напоїв. Порівнюючи ціни на побутову техніку у замовленні з цінами в мережі інтернет можна знайти ці товари дешевше, ніж стартова ціна у тендері. Детальніше про цінові очікування, вказані у тендерній документації та ціни на товари в інтернеті можна дізнатися за посиланням.

Читайте также