На Київщині від імені керівництва діють невідомі: до мешканців звернулися з попередженням

У райдержадміністрації просять мешканців бути уважними та обережними

У Київській області збільшується кількість районів, де невідомі діють від імені керівництва. З попередженням звернулися до жителів Фастівського району, керівників підприємств, установ та організацій, представників бізнесу, повідомляє портал "Коментарі".

“Повідомляємо, що від імені керівництва Фастівської районної державної (військової) адміністрації надходять письмові звернення, сповіщення та телефонні дзвінки до керівників підприємств, установ та організацій з проханням перерахувати кошти на благодійну допомогу підрозділам ЗСУ”, - йдеться у повідомленні.

Також у райдержадміністрації наголосили, що Фастівською РДА та РВА не відкрито жодних благодійних зборів і “всі ці звернення є злочинними діями шахраїв”.

picture

У райдержадміністрації попросили бути уважними та обережними і не перераховувати кошти на сумнівні рахунки. “У випадку, якщо ви стали жертвою шахрайства – звертайтеся до територіальних органів Національної поліції”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що про аналогічні дії ймовірних шахраїв повідомляли у Вишгородському районі. Ознайомитися детальніше зі зверненням огранів місцевої влади можна за посилання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські Києва направили до суду обвинувальний акт щодо завідувача випробувальної лабораторії та двох хіміків, які виготовляли фіктивні висновки для продажу неякісних лікарських засобів в Україні.

У поліції розповіли, що у 2023 році була викрита схема збуту фальсифікованих лікарських засобів на території України.

Детальніше про справу можна дізнатися за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

24 травня 2024, 01:05

На официальном бланке печать не ставится

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися