У Києві вчетверте прорвало теплотрасу: Севастопольську площу залило окропом

Це вже четвертий прорив тепломережі в Києві за останні 3 дні

У Києві стався прорив тепломережі в районі Севастопольської площі. Трубу прорвало на вулиці Сім'ї Іздиковських, яка розташована неподалік Повітрофлотського проспекту. Про це повідомляє "Інформатор".

Черговий інцидент трапився на вулиці Сім'ї Іздиковських, розташованій неподалік Севастопольської площі. Густа пара заповнила двори. Це вже четвертий прорив тепломережі в Києві за останні 3 дні. Повідомляється, що залило окропом Донецький провулок, вулицю Донецьку. Густа пара заповнила двори. На місці працювали співробітники "Київтеплоенерго".

Нагадаємо, що 13 січня в Києві біля Либідської площі прорвало теплотрасу. На дорогу вилилася гаряча вода. Затопило перший поверх та підвальне приміщення ТРЦ Ocean Plaza. Внаслідок інциденту опіки отримали 7 людей. Ще 13 осіб, які перебували в епіцентрі подій, рятувальникам вдалося оперативно евакуювати. Ймовірна причина прориву – зношеність мережі. За фактом прориву тепломережі поліція відкрила кримінальне провадження і розслідує справу як умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства.

Згодом також стало відомо про ще один прорив тепломережі. Він стався на Шулявці біля гаражного кооперативу Політехнічного інституту. Третій прорив тепломережі стався 14 січня на столичних Теремках-2.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", прорив труби в Ocean Plaza: названі причини аварії.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися