Під Києвом блискавка влучила в машину з чотирма людьми всередині (Фото)

У місті Кагарлик Обухівського району Київської області сталося ДТП, яке спровокував негода. У середу, 30 червня, блискавка влучила в автомобіль з чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що блискавичної вдарила в автомобіль прямо під час руху по дорозі, однак, на щастя, вдалося обійтися без жертв. Згідно з попередніми даними, в салоні машини знаходилися четверо пасажирів. Після удару блискавки в автомобіль рух транспорту був паралізований в обидві сторони.

Під час удару машина вилетіла з траси та врізалася в дерево. Як можна побачити на фото, машина була значно пошкоджена. На місці працювали спеціальні служби для усунення наслідків ДТП.

Нагадаємо, що в столичному Парку Партизанської слави знайшли труп загиблого чоловіка, який дістали з озера рятувальники і передали співробітникам правоохоронних органів для з'ясування обставин.

Повідомляється, що тіло чоловіка було виявлено в озері посеред Парку Партизанської слави в Дарницькому районі столиці. Співробітники муніципальної охорони виявили тіло чоловіка на поверхні водойми, а рятувальники державної служби з надзвичайних ситуацій витягли загиблого на берег і передали поліції. Попередньо правоохоронцями було встановлено, що причиною смерті чоловіка стала зупинка серця, на вигляд загиблому було всього 30-35 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр 100%

26 липня 2021, 10:46

Лариса,

Олександр

1 липня 2021, 17:34

Лариса, зателефонуйте будь, 067-234-09-80.

Лариса

30 червня 2021, 09:40

Стосовно аварії в м. Кагарлик. Ми потерпівша сторона в цій аварії. Писати такий БРЕД!!!! як """молния попала в автомобиль с четырьмя людьми во время движения !!!!! це повна БРЕХНЯ!!! і факти потрібно писати достовірні. Водій недотримався правил дорожнього руху від час повороту!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися