Столична поліція розшукала зниклого 14-річного хлопця

Хлопця не було вдома майже два дні. Поліцейські змогли розшукати підлітка і провели бесіду з батьками.

Поліцейські Голосіївського управління поліції знайшли 14-річного хлопця, який зник 20 травня після виходу з дому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Пошуки хлопця тривали майже 48 годин, після чого його знайшли в Дніпровському районі столиці. Працівники ювенальної превенції Голосіївського управління поліції разом з оперативниками та за підтримки аналітиків відділу кримінального аналізу виявили хлопця.

Наразі правоохоронці аналізують ситуацію, щоб запобігти подібним інцидентам у майбутньому. Також ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди з батьками неповнолітнього, наголошуючи на важливості належного виховання та контролю за особистим часом і розвагами дитини.

Також у поліції зазначили, яка інформація потрібна поліції для пошуку зниклої дитини: • час, місце, обставини зникнення дитини, індивідуальні особливості дитини, її уподобання, фізичний та психічний стан на момент зникнення, розповісти про взаємовідносини, що склалися у дитини в сім'ї; • надати фото дитини, інформацію щодо особливих прикмет зовнішності, одягу та речей, які були в дитини на час зникнення; • надати інформацію про родинні, шкільні й позашкільні зв'язки, а також контакти щодо зниклої дитини в соціальних мережах; • за наявності мобільного телефону, надати його IMEI та номер абонента.

Нагадаємо, днями зник ще один підліток. 15-річний хлопець відправився у Білу Церкву. Детальніше у матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися