Смерть кур'єра доставки "Ракета" в київському метро: у поліції дали коментар

У столичній поліції прокоментували інформацію про те, що в метрополітені в переході між станціями "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" помер кур'єр служби доставки "Ракета". Про це повідомляє видання "Сегодня" з посиланням на правоохоронців.

Вчора в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що 27 червня в переході між двома центральними станціями київського метрополітену помер кур'єр служби доставки їжі, публікувалося фото з огороджених місцем трагедії та тілом, біля якого лежав рюкзак з емблемою служби.

Працівники столичної міліції повідомили, що інформація про те, що в метро помер конкретно кур'єр не відповідає дійсності, однак в переході між станціями "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" 27 червня померла жінка похилого віку, якій стало погано в підземці.

Нагадаємо, що в столичному Парку Партизанської слави знайшли труп загиблого чоловіка, який дістали з озера рятувальники і передали співробітникам правоохоронних органів для з'ясування обставин.

Повідомляється, що тіло чоловіка було виявлено в озері посеред Парку Партизанської слави в Дарницькому районі столиці. Співробітники муніципальної охорони виявили тіло чоловіка на поверхні водойми, а рятувальники державної служби з надзвичайних ситуацій витягли загиблого на берег і передали поліції.

Попередньо правоохоронцями було встановлено, що причиною смерті чоловіка стала зупинка серця, на вигляд загиблому було всього 30-35 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися