Столичні патрульні виявили документи з ознаками підробки (ФОТО)

Яке покарання передбачене за підробку документів

Патрульні виявляють водіїв із, ймовірно, підробленими документами. Про декілька випадків виявлення ймовірно підроблених документів розповіли у патрульній поліції Києва, повідомляє портал "Коментарі".

Перший випадок ймовірної підробки документів виявили у Дарницькому районі. Там  патрульні зупинили автомобіль Hyundai, водій якого порушив ПДР. Інспектори перевірили документи водія та виявили явні ознаки підробки водійського посвідчення.

Інший випадок виявили в Солом'янському районі. Там поліцейські зупинили автомобіль Ford, водій якого також порушив ПДР. 

“Під час перевірки документів у водія інспектори з'ясували, що реєстраційний документ на транспортний засіб має ознаки підробки. Згодом громадянин зізнався, що придбав документи у мережі Інтернет”, - йдеться у повідомленні поліції.

В усіх випадках патрульні поліцейські склали на водіїв відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце події слідчих. Вони працюватимуть над подальшим з'ясуванням усіх обставин.

“Друзі, отримуйте документи у встановленому законом порядку, адже за використання підроблених документів передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 ККУ”, - наголосили у патрульній поліції. Відповідно до статті вчинені дії караються штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві правоохоронці задокументували проведення так званих “сходок” лідерів злочинних груп. Що відбувалося у Києві детальніше читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися