Патрульне авто потрапило у ДТП у Києві: хто травмувався (ФОТО)

Патрульні потрапили до лікарні

У столиці сталася аварія - травмувалися патрульні поліцейські. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію патрульної поліції Києва. 

За даними силової структури, ДТП сталася за участю службового автомобіля патрульної поліції.

“Сьогодні на вулиці Героїв полку Азов сталася автопригода за участю авто Mazda CX5 та службового транспортного засобу Toyota. За попередньою інформацією, водій легковика не впорався з керуванням та здійснив зіткнення зі службовим автомобілем. Попередньо, травмувалися патрульні”, - йдеться у повідомленні. 

У поліції зазначили, що медики ушпиталили потерпілих, а слідчі зʼясовують деталі дорожньо-транспортної події.

Нагадаємо, столичні патрульні виявляють водіїв із, ймовірно, підробленими документами. Про декілька випадків виявлення ймовірно підроблених документів розповіли у патрульній поліції Києва.

Перший випадок ймовірної підробки документів виявили у Дарницькому районі. Там  патрульні зупинили автомобіль Hyundai, водій якого порушив ПДР. Інспектори перевірили документи водія та виявили явні ознаки підробки водійського посвідчення.

Інший випадок виявили в Солом'янському районі. Там поліцейські зупинили автомобіль Ford, водій якого також порушив ПДР. 

Яке покарання загрожує за підроблення документів, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції надали статистику дорожньо-транспортних пригод з потерпілими на Київщині. Детальніше про кількість та причини ДТП з потерпілими у Київській області читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися