Київ опинився у трійці антилідерів: деталі

Кількість ДТП в Україні зростає

В Україні за чотири місяці 2024 року зафіксовано майже 6,5 тисяч дорожньо-транспортних аварій з постраждалими. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на аналітичні дані платформи Опендатабот, розраховані на основі інформації Департаменту патрульної поліції (ДПП).

Кількість ДТП у вказаному періоді 2024 року збільшилася на 6% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Також ця статистика на 8% більше, ніж до початку повномасштабного вторгнення. В аваріях цього року вже загинули 813 осіб. 

Трійку антилідерів за кількістю ДТП з постраждалими другий рік поспіль очолює Дніпропетровська область, де сталося 637 таких випадків — 10% від загальної кількості по країні. Кількість ДТП тут зросла на 14,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Львівська область посідає друге місце з 586 ДТП з постраждалими (9%), а місто Київ замикає трійку антилідерів — 534 випадки (8%).

picture

Найбільше людей — 70% від загальної кількості — загинуло у ДТП через перевищення швидкості (430) та порушення правил маневрування (136).

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні у Києві сталася ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції. “Сьогодні на вулиці Героїв полку Азов сталася автопригода за участю авто Mazda CX5 та службового транспортного засобу Toyota. За попередньою інформацією, водій легковика не впорався з керуванням та здійснив зіткнення зі службовим автомобілем. Попередньо, травмувалися патрульні”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Хто травмувався у ДТП, детальніше читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися