У Київській області підробляли алкоголь та сигарети: подробиці

Який штраф загрожує правопорушниці

Бюро економічної безпеки скерувало до суду справу щодо незаконної торгівлі сигаретами та алкоголем у Київській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію БЕБ. 

Детективи Територіального управління БЕБ у Київській області завершили досудове розслідування відносно жительки Київщини. Вона організувала продаж незаконно виготовленої алкогольної продукції та тютюнових виробів.

У ході розслідування було встановлено, що жінка організувала поставки та налагодила реалізацію незаконно виготовлених  сигарет та горілчаних виробів на території Київської області. 

“За результатами обшуків співробітники БЕБ вилучили декілька сотень літрів спиртовмісної речовини та понад шість тисяч пачок сигарет. Орієнтовна вартість вилученої фальсифікованої продукції становить понад півмільйона гривень”, - йдеться у повідомленні

Наразі правопорушникці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального  правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Підозрюваній за скоєне кримінальне правопорушення загрожує покарання у вигляді штрафу до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовленої продукції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що начальнику підрозділу військової частини Київщини та приватному підприємцю працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру. Під час розслідування було встановлено, що під час закупівлі паливних брикетів на потреби військових підозрювані, ймовірно, привласнили кошти на понад півмільйона гривень. 

Детальніше про справу читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися