Кияни організували незаконний бізнес: подробиці

Яке покарання загрожує підозрюваним

У Києві виявили групу осіб, члени якої налагодили роботу нелегальних гральних закладів у Деснянському районі столиці. Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у місті Києві завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо правопорушників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України.

Слідство встановило, що подружжя киян, залучило ще трьох співучасників та з січня до листопада 2023 року незаконно організовували та проводили азартні ігри. Казино облаштували  у нежитлових приміщеннях, і працювали за попереднім записом клієнтів.

Під час обшуків детективи БЕБ вилучили спеціальне гральне обладнання, комп’ютерну техніку, чорнову документацію та гроші від незаконної діяльності.

Після завершення досудового розслідування обвинувальний акт за частиною 3 статті 28, частиною 2 статті 203-2 Кримінального Кодексу України скеровано до суду.

Підозрюваним загрожує штраф з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишневому Бюро економічної безпеки викрило нелегальні гральні заклади. За даними БЕБ, заклади облаштували в нежитлових приміщеннях, вони працювали в закритому режимі, ретельно приховуючи свою діяльність, а послуги надавались цілодобово. Під час проведення обшуків детективи вилучили понад 70 комплектів комп'ютерної техніки, відеореєстратори, роутери, чекові апарати, мобільні телефони, чорнові записи тощо.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.


Читайте также