Підрядник завдав шкоди громаді на Київщині (ФОТО)

Яке покарання загрожує підозрюваному

У грудні 2022 року керівник будівельної організації уклав договір на ремонт об'єкта цивільного захисту. Однак, роботи виконані в повному обсязі не були. Поліцейські Київщини повідомили про підозру підряднику. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області. 

У поліції повідомили, що внесені підозрюваним відомості про фактичні обсяги та вартість виконаних будівельних робіт до акту виконаних робіт не відповідали визначеним проєктно-кошторисною або первинною звітною документацією.

За даними поліції, такі дані правопорушник вніс з метою особистого збагачення. Таким чином, дії підозрюваного завдали матеріальної шкоди Бучанській міській раді на суму понад 150 тисяч гривень.

Слідчі Бучанського управління поліції Київщини повідомили зловмиснику про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою, складання завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366, ч. 1 Кримінального кодексу України).

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві оголосили проведення тендеру на виконання поточного ремонту вулиці. Очікувана вартість виконання робіт - понад 26 мільйонів гривень. Які роботи планують замовити, читайте за посиланням.

Читайте також, яке покарання загрожує директору комунального підприємства Броварської міськради за схему при закупівлі продукції.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися