Невідомі від імені керівництва діють ще в одній громаді на Київщині

Ймовірні шахраї діють ще в одній громаді Київщини

У Білоцерківській міській територіальній громаді звернулися до жителів, працівників підприємств, установ та організацій, представників бізнесу з попередженням, повідомляє портал "Коментарі".

У громаді зазначили, що від імені керівництва Білоцерківської міської ради (заступника міського голови) телефонують до підприємців з вимогою перерахувати кошти нібито на  благодійну допомогу ЗСУ.

“Звертаємо увагу, що міська рада не оголошувала жодних зборів і ці звернення є злочинними діями шахраїв. Просимо вас бути уважними та обережними і не перераховувати кошти на сумнівні рахунки. У випадку, якщо Вам телефонували з такою вимогою  – звертайтеся до територіальних органів Національної поліції”, - попередили у громаді.

Це не перша громада, яка повідомляє про дії невідомих. Раніше з аналогічним попередженням зверталися до мешканців та підприємців у Фастівському та Вишгородському районах. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кіберполіції попередили про поширення чергової шахрайської схеми - ніби виплат від польських партнерів. 

“Українцям продовжують надходити шахрайські повідомлення про можливі грошові виплати. Важливо бути обачними та перевіряти інформацію на офіційних ресурсах. Зазвичай, зловмисники використовують фішингові сайти або просять заповнити анкети, зокрема, й через гугл-форми”, - зазначається у повідомленні поліції Київщини. 

Днями, за даними поліції, в одному з популярних месенджерів невідомі почали поширювати повідомлення про нібито грошові виплати українцям від Польщі.

У чому загроза, читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися