На ринку в Києві чоловік влаштував стрілянину: подробиці (ФОТО)

За стрілянину киянину загрожує до семи років позбавлення волі

Чоловіка, який влаштував стрілянину на ринку в Оболонському районі, затримали поліцейські. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Щодо обставин події у поліції уточнили, що, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, правопорушник спочатку штовхнув перехожу, а коли за неї почали заступатись її знайомі - дістав пістолет травматичної дії та здійснив три постріли, один з яких влучив 53-річному чоловіку у груди.

За даними поліції постраждалого госпіталізували до лікарні, а порушника – місцевого мешканця 1989 року народження, поліцейські  затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили у затриманого пристрій для відстрілу гумових куль “Форт” та стріляні гільзи.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 ККУ – хуліганство. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітника УДО, якого підозрюють у вбивстві підлітка у фунікулері, судитимуть. У ході проведення розслідування було встановлено, що на верхній станції столичного фунікулера 7 квітня 2024 року працівник правоохоронного органу, спровокував конфлікт з групою підлітків. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Після виходу з вагона підозрюваний дочекався неповнолітнього та штовхнув його, як зазначають в Офісі Генпрокурора, з хуліганських мотивів. Внаслідок падіння потерпілий розбив головою скло та отримав смертельний поріз шиї, від якого помер до приїзду лікарів.

Яке покарання загрожує зловмиснику, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися