Серійного викрадача викрили у Києві: які автомобілі “цікавили” зловмисника

Яке покарання загрожує зловмиснику

У Києві правоохоронці викрили серійного викрадача автодзеркал. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

Зловмисника цікавили переважно автомобілі марки BMW, здебільшого припарковані у дворах багатоповерхівок. З автомобілів він викрадав дзеркала заднього виду.

“До Голосіївського управління поліції надійшло декілька повідомлень від мешканців району про те, що невідомий викрав з їх автомобілів дзеркала. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, під час якого за допомогою аналітиків кримінального аналізу територіального підрозділу виявили, що до скоєння крадіжок причетний 31-річний уродженець Сумської області”, - повідомили у поліції.

У ході опрацювання отриманої інформації, правоохоронці встановили ще ряд постраждалих від дій зловмисника. Загалом, чоловік викрав дзеркала заднього виду з десяти автомобілів. Зловмисник продавав дзеркала на сервіси по збірці автомобілів у Київській області.

За місцем мешкання зловмисника поліцейські провели санкціонований обшук, в результаті якого вилучили речові докази, що підтверджували його причетність до вчинення серії крадіжок.

Правопорушнику повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України - крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. 

Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жорстоке вбивство трапилося у Києві. Декілька осіб вбили ветерана АТО. Які дії вчинили зловмисники та яке покарання вони отримали, читайте за посиланням.


Читайте также