Проблеми на столичних дорогах: де ускладнений рух після негоди (ФОТО)

Через сильні опади у Києві виникли проблеми

У Патрульній поліції Києва попередили містян про ускладнення руху деякими дорогами після негоди, повідомляє портал "Коментарі".

За даними поліції на вулиці Стеценка, у зв'язку зі значними опадами, рух транспорту ускладнений в обох напрямках. 

Також у зв'язку з підривом дорожнього покриття, ускладнений рух з вулиці Вишгородської в напрямку проспекту Європейського союзу. 

“Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки”, - порадили у поліції водіям.

А тим часом у місцевих пабліках повідомили про часткове затоплення вулиці Автозаводська. Там затопило не тільки автомобільну дорогу, а й трамвайні колії. 

Нагадаємо, синоптики на 4 червня прогнозували в більшості областей України негоду. За даними синоптикині Наталки Діденко, найближчими днями Україну накриють град, сильні дощі та грози. Хоча сьогодні в нашій країні буде спека (+26 – +33 градуси), більшість областей країни накриє серйозна негода. Також синоптики прогнозують шквали вітру 15-20 метрів за секунду. У Києві 4 червня - короткочасні періодичні дощі, грози, при грозі можливий град та шквал. Температура повітря коливатиметься в столиці близько +25 градусів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уже традиційно червень та липень для Києва - це час сильних підтоплень через зливи. Уникнути підтоплень не вдається попри проведення ремонтів на десятки мільйонів гривень. Приміром, за даними КК “Київавтодор”, злива у червні 2023 року призвела до локальних підтоплень в Оболонському, Деснянському, Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах столиці. Скільки коштів витрачають на ремонти доріг у Києві, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися