Конфлікт в Оболонському районі: літні чоловіки напали на волонтерку (ФОТО)

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавленням волі строком до чотирьох років

В Оболонському районі столиці літні чоловіки напали на волонтерку - поліцейські встановили особу одного з правопорушників та затримали його. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

Дії чоловіка кваліфіковані за статтею 296 Кримінального кодексу України.

У поліції повідомили, що інформацію про вчинення неправомірних дій та насильство відносно киянки працівники поліції виявили у соціальних мережах. Правоохоронці зв’язались з потерпілою та запросили її до Оболонського управління поліції, де вона надала свідчення щодо обставин події, а за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження.

“Поліцейські з’ясували, що у підземному переході на території Оболонського району столиці до потерпілої почали чіплятись чоловіки. Незнайомці агресивно себе поводили та нецензурно висловлювались у бік потерпілої. Дівчина зафіксувала зухвалі дії порушників на телефон”, - йдеться у повідомленні.

picture

За допомоги аналітиків кримінального аналізу у взаємодії зі співробітниками СБУ поліцейські розшукали одного з порушників. Правопорушником виявився місцевий мешканець, 1950 року народження. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. 

Про випадок, який трапився у столиці волонтерка Наталія повідомила у соцмережах. Вона розповіла, що біля зупинки міської електрички “Куренівка” двоє чоловіків накинулися на неї з нецензурною лайкою, вони викрикували антиукраїнські вислови та погрожували їй. 

Після того, як волонтерка почала фіксувати їхні дії на телефон, один із чоловіків вихопив пристрій та вдарив жінку по обличчю.

Тепер одному з нападників загрожує покарання у вигляді позбавленням волі строком до чотирьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрали дівчину.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися