У Києві на Борщагівці чоловік втопився в озері (Фото)

У Святошинському районі Києва на масиві Борщагівка невідомий чоловік втопився в озері Віра, його тіло на поверхню діставали рятувальники. Про це повідомили в прес-службі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що 30 червня близько 17:12, в оперативний центр ДСНС в столиці надійшло повідомлення про те, що у Святошинському районі, на Борщагівці, в озері Віра знаходиться тіло людини.

На місце подій прибув водолазний підрозділ аварійно-рятувального загону спеціального призначення, який виявив тіло на глибині й відстані двох метрів від берега. За допомогою водолазного спорядження, тіло чоловіка було доставлено на берег, після чого передано в руки правоохоронців. Причини та обставини трагедії з'ясовуватиме поліція.

Нагадаємо, що в Києві рятувальники дістали тіло потонулого чоловіка, який загинув біля ресторану в Голосіївському районі столиці. Труп знаходився в 50 метрах від берега на глибині 11 метрів. В оперативно-координаційний центр ГУ  ДСНС України в Києві надійшло повідомлення про те, що зник чоловік, який був біля Дніпра.

На місце подій відправили загін водолазів аварійного загону спеціального призначення, які по прибиту на місце обстежили берегову лінію і з'ясували, що біля одного з ресторанів на глибині 11 метрів знаходиться тіло чоловіка. За допомогою водолазного обладнання бійці дістали з води тіло чоловіка 1982 року народження та передали його слідчо-оперативній групі, яка встановить причини та обставини трагедії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися