У Києві водій збив поліцейську на пішохідному переході і намагався втекти (Фото)

У Дарницькому районі столиці водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що на вулиці Ялтинська в Дарницькому районі, мікроавтобус збив дівчину на пішохідному переході, а водій хотів втекти з місця події. За словами свідків, вона виявилася співробітницею поліції, а тому спритно піднялася і заскочила в автомобіль з боку пасажира і вирішила зупинити водія.

На. місце подій прибули колеги потерпілої, водія мікроавтобуса бачила в наручниках і з розбитим обличчям. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що на трасі "Київ - Чоп" в ДТП загинули двоє іноземців, ще троє - в лікарні. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області. ДТП сталося поблизу села Ситне в Дубенському районі Рівненської області в полудень 30 червня. На трасі "Київ - Чоп" зіткнулися вантажівка і легковий автомобіль марки Тoyota Corolla. За попередніми даними, 23-річний водій легковика на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням. Через це автомобіль занесло на зустрічну смугу. Там легковик зіткнувся з вантажівкою "DAF".

За даними правоохоронців, 25-річний пасажир загинув на місці ДТП, його ровесника лікарям теж врятувати не вдалося - він помер у лікарні. Водій і ще двоє пасажирів госпіталізовані. Водій вантажівки - 52-річний житель Вінниці. Він в ДТП не постраждав. У поліції також перевірили водіїв на вміст алкоголю в крові та з'ясували, що обидва були тверезі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися