У Києві під час комендантської години трапився інцидент (ФОТО)

Яке покарання загрожує підозрюваному

Близько 5 години ранку, під час дії комендантської години у Києві, чоловік намагався потрапити до одного з готелів у Подільському районі. Подальші події призвели до затримання чоловіка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури. 

Чоловік поводив себе агресивно і працівники готелю натиснули тривожну кнопку виклику поліції. У поліції Києва додали, що затриманий був постійним клієнтом готелю. Він приїхав із наміром заселитись, однак адміністрація готелю йому відмовила, через те що чоловік вже неодноразово порушував правила, сварився з громадянами та поводився неадекватно.

За даними прокуратури, коли до місця виклику прибули поліцейські правопорушник проявляв агресію вже до них - розмахував руками та нецензурно висловлювався. Потім заліз на капот службового автомобіля поліції, пошкодивши його. Далі вдарив в обличчя поліцейського, внаслідок цього правоохоронець упав.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру в умисному заподіянні працівнику поліції тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України). Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві ввечері 9 червня у Шевченківському районі столиці пролунав вибух. Інцидент стався у неділю близько о 22:00. До поліції надійшло повідомлення про те, що місцевий мешканець, перебуваючи біля багатоповерхового будинку, кинув гранату у вікно квартири на другому поверсі, в якій мешкає його рідний брат. Детальніше про подію читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися