Стали відомі подробиці підриву гранати в Києві (ФОТО)

Яке покарання загрожує правопорушнику

У Києві ввечері 9 червня у Шевченківському районі столиці пролунав вибух. Правоохоронці затримали правопорушника та з'ясували мотиви його вчинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

Інцидент стався у неділю близько о 22:00. До поліції надійшло повідомлення про те, що місцевий мешканець, перебуваючи біля багатоповерхового будинку, кинув гранату у вікно квартири на другому поверсі, в якій мешкає його рідний брат. Боєприпас відскочив від склопакета та вибухнув, впавши на землю.

Внаслідок події осколкове поранення руки отримали 36-річна жінка, яка в цей час проходила на вулиці. Після отримання медичної допомоги, вона повернулася додому.

Правоохоронці Шевченківського управління поліції під час проведення комплексу розшукових заходів встановили місцеперебування фігуранта та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У поліції розповіли, що попередньо, мотивом скоєння злочину став конфлікт між порушником та його рідним братом через розподіл квартири. Також відомо, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства. 

За вказаним фактом розпочаті кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України - ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з бойовими припасами). За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочинів. Слідчі також клопотатимуть перед судом про те, щоб фігурант на час слідства перебував під вартою.

Згідно з санкцією інкримінуємо статті, чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині судитимуть керівника підприємства.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися