Другий день протестувальники перекривають дорогу в центрі Києва

Мітингувальники другий день перекривають рух транспорту на вулиці Лютеранській

На вулиці Лютеранській, неподалік Офісу Президента, мітингувальники другий день поспіль вранці перекривають рух транспорту. Активісти безперестанку ходять по "зебрі", і вимагають не допустити прийняття законопроєкту № 2178-10 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення".

Нагадаємо, вчора протестувальники також мітингували біля Верховної Ради. Через масові заходи і для забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу чергували  у посиленому режимі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у будинка Зеленського протестують проти ринку землі. Сьогодні приблизно з 6:30 ранку за місцевим часом жителі столиці зібралися біля житлового будинку, де в одній з квартир проживає глава держави Володимир Зеленський, щоб висловити свій протест щодо відкриття ринку землі. Всі учасники акції закликали президента вийти для діалогу з людьми, але ні Зеленський, ні його представники до мітингувальників виходити не стали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися