У Києві велика змія залізла в машину до таксиста (Фото)

В українській столиці велика змія вибралася з тераріуму, спустилася з четвертого поверху і залізла в автомобіль служби таксі, сховавшись там. Для того, щоб дістати плазуна, викликали групу порятунку. Про це повідомили на сторінці Київської команди порятунку тварин в Facebook.

Повідомляється, що після прибуття на місце подій зоозахисникам довелося частково розібрати автомобіль і демонтувати бензобак, так як змія дуже добре сховалася. Відомо, що маїсовий полоз утік з однієї з квартир, вибравшись з погано закритого тераріуму.

Змія злізла по дереву з висоти четвертого поверху, після чого проповзла по вулиці на значну відстань і залізла в автомобіль - в щілину між днищем і бензобаком. Після демонтажу бензобака змію успішно витягли і повернули господарям. Швидко знайти тварину допомогли камери відеоспостереження.

picture

Нагадаємо, що в Святошинському районі Києва на масиві Борщагівка невідомий чоловік втопився в озері Віра, його тіло на поверхню діставали рятувальники. 30 червня близько 17:12, в оперативний центр ДСНС в столиці надійшло повідомлення про те, що в Святошинському районі, на Борщагівці, в озері Віра знаходиться тіло людини.

На місце подій прибуло водолазне підрозділ аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які виявили тіло на глибині і відстані двох метрів від берега. За допомогою водолазного спорядження, тіло чоловіка було доставлено на берег, після чого передано в руки правоохоронців. Причини і обставини трагедії з'ясовуватиме поліція.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися