У Києві транспортний колапс, а чим займається мер столиці (ФОТО)

Яка ситуація в Києві через затяжну негоду

Київську область накрив грозовий циклон. Через затяжну зливу на дорогах Києва виникли ускладнення, повідомляє портал "Коментарі".

Наслідки негоди показав на своїй сторінці у Facebook народний депутат, заступник голови парламентського Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, голова постійної делегації України в ПА НАТО Єгор Чернєв.

“У Києві знову колапс. Сьогодні, як і багато хто, довго не міг дістатися на роботу через те, що вулиці знову затопило. Проблеми не тільки у громадян, але й у швидкої, у поліції, у військових, в аварійних служб тощо. Але, судячи з усього, місцеву владу все влаштовує. Адже після минулорічного потопу ливнівки в моєму районі ніхто так і не прочищав. Минулого разу в паркінгу мого будинку потонуло 14 авто. Скільки буде цього разу?”, - написав нардеп.

Він припустив, що у місцевої влади, можливо, такий хитрий план - затопити водою та приховати бруківку, на яку грошей вистачило під час війни, а на ливнівкі - ні. “Сподіваюсь, що цей дощ хоч не спричине закриття ще декількох станцій метро через протікання та підтоплення. Не знаю, чим там займається міська влада, але схоже, що про свої прямі обов'язки вона точно забула”, - підсумував Єгор Чернєв.

За офіційними даними столичних служб, через значні опади ускладнений рух на вулицях Андрія Малишка, Олександра Махова, Миколи Василенка, Вадима Гетьмана та Стеценка.

Опади спричинили підтоплення на вулицях:

  • Переяславській, Підлипка, Автотранспортній, Садовій, Ташкентській, Автопарковій та Кирила Осьмака в Дарницькому районі,

  • Стеценка та Маховій  у Святошинському районі,

  • Казанській в Оболонському районі.

Також через скупчення води, за інформацією “Київпастрансу” затримується рух трамваїв:

- №№14, 15 на вул. Дегтярівська 51.

- №№ 12К, 17, 19К по вул. Автозаводська в напрямку Куренівського парку.

А тим часом мер Києва Віталій Кличко радіє високим зустрічам на Міжнародній конференції з відновлення України. Мабуть, не знає, що потрібно не тільки планувати відновлення та головне - отриання на це коштів, а й розв'язувати реальні проблеми. 

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через негоду у Київській області фіксують аварійні відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися