Уродженець Донецької області у Києві запускав феєрверк: яке покарання йому загрожує

За грубе порушення громадського порядку обвинуваченому загрожує до п’яти років обмеження волі

У Києві судитимуть чоловіка, який запускав феєрверк у Дарницькому районі столиці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

У поліції зазначили, що за грубе порушення громадського порядку обвинуваченому загрожує до п’яти років обмеження волі.

У поліції нагадали, що інцидент відбувся у травні цього року - до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий на вулиці Вірменській запустив салют, попри діючу заборону передбачену воєнним станом. 

“Співробітники поліції, прибувши на виклик, вилучили з місця події пускову установку від феєрверка та надалі, під час розшукових заходів, встановили особу порушника. Як виявилось, до вчинення злочину причетний 25-річний уродженець Донеччини, який мешкає неподалік. Свої дії чоловік пояснив бажанням розважитись”, - йдеться у повідомленні поліції.

Правопорушнику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Наразі обвинувальний акт щодо правопорушника правоохоронці скерували до суду. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники КО “Київмедспецтранс” вчинили новий злочин, щоб уникнути покарання за розкрадання коштів. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Двом працівникам КО “Київмедспецтранс” інкримінують розтрату чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненій повторно, за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

Детальніше про схему, яку намагалися реалізувати посадовці, читайте за посиланням.

Читайте также